/Support
Support 2018-02-03T22:42:22+00:00

Alle dage mellem kl. 10 og 22.

Skriv til os!

F.A.Q

Kundeservice

Hvornår modtager jeg min ordre? 2017-12-11T13:49:04+00:00

Vi afsender alle ordrer inden for 24 timer efter bestilling er modtaget. Det tager typisk 2-4 hverdage før pakken når frem. Du modtager en sms og e-mail når din pakke er kommet frem.

Hvordan finder jeg min størrelse? 2017-12-11T13:48:00+00:00

Vi har en formular du kan udfylde, hvorefter vi hjælper dig med at finde din størrelse. Find vores størrelsesguide her.

Hvorfor har i kun små størrelser? 2017-12-11T13:56:47+00:00

Alt vores tøj kommer direkte fra de professionelle cykelryttere og cykelhold, og derfor får vi ofte de mindre størrelser. Vi har mange forspørgsler på de store størrelser, derfor sørger vi også for altid at sende information ud når vi får større størrelser hjem. Der er flere ting du kan gøre for at få besked om nye størrelser:

Hvordan returnerer jeg min ordre? 2017-12-11T14:04:40+00:00

Skulle du fortryde dit køb, betaler vi for returporto.

Du har 14 dages fortrydelsesret.

DAO365 & GLS

Returnering – hvad nu?

Skulle du fortryde dit køb af en given årsag, skal du straks kontakte os på +45 71 99 30 01, på e-mail info@proownedcycling.dk eller på vores facebook-chat i bunden af siden. Herefter vil vi sende en pakkelabel til dig på mail, som du skal printe og påsætte oven på den pakke eller forsendelsepose du vil bruge til at sende tøjet retur med. Husk at lægge din ordresbekræftelse med i pakken.

Vi betaler portoen for returnering, dog betaler vi kun for den billigste forsendelsestype. Skulle du ønske en anden forsendelsestype end den billigste, skal du selv betale for returportoen.

 

Du kan læse mere om vores betingelser for varens stand når du returnerer under vores handelsbetingelser

Bytte eller pengene retur?

Hvis du fortryder dit køb, har du 2 valgmuligheder. Du kan enten få dine varer byttet til en anden vare(r) af samme værdi, eller få dine penge retur.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos ProOwnedCycling.

Fortrydelsesfristen udløber, 14 dage efter den dag du:

a) har modtaget din vare.

b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvist.

c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.

d) får den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftaler om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til info@proownedcycling.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du nederst i dette dokument. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

0

Din kurv