Top kvalitet Gratis ombytning Fri fragt over 99 DKK Dansk

Welcome to ProOwnedCycling

Select a language

X

Størrelsesguide

Hvilken størrelse er jeg?

At finde den helt rigtige størrelse kan være svært. Specielt når de mange forskellige mærker af og til har forskellige mål for de forskellige størrelser. Men bare rolig, vi er naturligvis her for at hjælpe dig!

Først og fremmest er vores model på alle billeder 1.82 høj, vejer 73 kg og bruger størrelse S i de fleste produkter. Hvis du stadig er i tvivl om hvorvidt noget vil passe dig kan du udfylde formularen og lade os hjælpe dig!

Vi vil altid vejlede vores kunder i at tøjet skal sidde stramt. Læs mere om hvorfor i den næste sektion.

Tøjet SKAL sidde tæt

Er du nogensinde i tvivl om hvor stramt tøjet skal sidde?
Det er vigtigt at nævne, at det tøj vi forhandler ved Proownedcycling er lavet til de professionelle cykelryttere og derfor også lavet til både at sidde tæt og aerodynamisk. Derfor er der faktisk mange af vores kunder som oplever at de går 1 eller hele 2 størrelser ned når de handler ved os. Et eksempel på hvor vigtigt stramtsiddende cykeltøj er kan ses ved bib-shorts. Bib-shorts skal sidde helt stramt på den måde får du det optimale ud af den indsyede pude. Det er nemlig vigtigt at de ikke kan rykke sig rundt eller sidder bare den mindste smule løst når du cykler, det kan resulterer i siddesår.  Med stramtsiddende tøj  skal du også kun rette tøjet til én gang også bliver det siddende.

.
A. Bryst B. Talje C. Hofte D. Indre benlængde