Showroom tæt på København

Aftal en tid til et besøg i vores showroom tæt på København og oplev et udvalg af racercykler, cykeltilbehør og cykeltøj.

Du har mulighed for at se og prøve en vare, inden du køber den hos os. Vi har ikke en fysisk butik, men et showroom i Kastrup, hvor du kan opleve de varer, du har fundet på vores webshop.

Det eneste du skal gøre er, at aftale med os hvornår du ønsker at komme forbi. Når du ankommer, vil en af vores medarbejdere tage imod dig.

Så hvis du har fundet drømmecyklen, men gerne vil på en prøvetur, inden du køber den, er du meget velkommen i vores showroom. Du kan få fremvist op til to cykler per besøg. 

Da det er et udvalg af de varer, vi har online, som du kan se i vores showroom - fx et udvalg af vores cykler - er det vigtigt du bestiller tid inden du kommer.

Det kan du gøre ved at skrive til os her.

 

Virtuel cykelfremvisning

Som noget nyt i 2021 tilbyder vi nu at vise cykler virtuelt, hvis du ikke har mulighed for at besøge vores showroom i København. Alt hvad du skal gøre er at kontakte os og fortælle os, hvilken cykel du vil se virtuelt, hvorefter vi arrangerer et tidspunkt og sender dig et link til et videomøde via Microsoft Teams.

Nu hvor du ikke kan prøvekøre cyklen under virtuel fremvisning, tilbyder vi i stedet gratis returnering og ombytning, såfremt cyklen ikke skulle passe dig.

Du kan planlægge en aftale her.

 

Åbningstider og adresse

Du kan bestille en aftale inden for vores åbningstid.

Åbningstider: 

Mandag til torsdag: 9:30 - 17:30
Fredag: 9:30 - 16:00
Weekend: Lukket
Helligdage: Lukket

Adresse:

ProOwned ApS
Kirstinehøj 14, st.
2770 Kastrup

Tag endelig kontakt til os, hvis du har spørgsmål om tidsbestilling, fremvisning af varer eller øvrige spørgsmål om vores showroom. Kontakt os her.