Top kvalitet Gratis ombytning Fri fragt over 499 DKK Dansk

Welcome to ProOwnedCycling

Select a language

X

Returnering

ALLE ORDRER KAN RETURNERES/OMBYTTES FREM TIL 24. JANUAR.*

Læs venligst følgende inden du starter din returnering

Skulle du fortryde dit køb, betaler vi for returporto hvis du vil bytte til en anden vare eller ønsker tilgodebevis, men vi betaler ikke for returporto hvis du vil have pengene retur.

Du har 14 dages fortrydelsesret hvis du ønsker at modtage pengene tilbage. 

Vi tilbyder udvidet fortrydelsesret på 30 dage hvis du ønsker et tilgodebevis eller ombytning.

I december måned har vi særlig udvidet fortrydelsesret frem til 24. januar. 

Du har følgende 3 valgmuligheder når du starter din returnering: 

Tilgodebevis:

Vi betaler for returfragten.
Efter du har startet din returnering, sender vi en pakkelabel til dig på mail, som du skal printe og påsætte oven på den pakke eller forsendelsepose du bruger til at sende ordren retur med. Du kan bruge tilgodebevis i 5 år efter du har modtaget det, og bruge det til alle varer på webshoppen.

Ombytning: 

Vi betaler for returfragten, samt fragten for den nye pakke.
Efter du har startet din ombytning, sender vi en pakkelabel til dig på mail, som du skal printe og påsætte oven på den pakke eller forsendelsepose du bruger til at sende ordren retur med. Husk at tjekke om vi har varen tilgængelig på webshoppen, som du ønsker at ombytte til. Skriv gerne varenummeret i kommentaren under returneringen, så vi kan nå at få reserveret varen til dig. 

Pengene retur:

Du hæfter selv for returfragten. (39 kr.)
Efter du har startet din returnering, sender vi en pakkelabel til dig på mail, som du skal printe og påsætte oven på den pakke eller forsendelsepose du bruger til at sende ordren retur med. Din returlabel blive fratrukket dit returbeløb, som lyder på 39 kr. 

---

HUSK, at varen skal være i samme stand som da du modtog den. Du kan læse mere om vores betingelser for varens stand og generel returnering under vores handelsbetingelser.

Start din returnering herunder, hvorefter din returnering vil blive behandlet fra start til slut. Du modtager din returlabel på mail senest 1-3 hverdage efter din anmodning. Bemærk, at vi kan have særligt travlt i visse perioder. 

Husk at lægge din ordresbekræftelse eller faktura med i pakken.

Klar til at returnere?

Brug guiden nedenfor for at starte din returnering. Vi guider dig igennem processen.

Start returnering