1. Generel information

  • På denne side finder du en beskrivelse af hvilke persondata og hvordan vi indsamler og behandler dine persondata, altså oplysninger om dig. Alt dette er indbefattet af denne persondatapolitik.

  • I forbindelse med dit køb hos ProOwnedCycling.dk har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt: - Dit navn - Din adresse - Din e-mail adresse - Dit telefonnummer - Dine betalingsoplysninger (krypterede) - Dine ordreoplysninger. Disse er alle nødvendige til at ekspedere dit køb og at vi dermed kan opfylde vores del af handlen.

  • Vores persondatapolitik er gældende for både de oplysninger du selv oplyser via websitet (ProOwnedCycling.dk) samt dem du indtaster udenfor ProOwnedCycling.dk.

  • ProOwned ApS er den dataansvarlige for dine oplysninger. Har du spørgsmål til disse oplysninger kan du anmode om dine persondata her

 

 1. Hvilke personoplysninger indsamler vi, herunder til hvilket formål og retsgrundlaget for behandlingen 


  • Når du besøger ProOwnedCycling.dk, så indsamler vi oplysninger om hvilken IP-adresse du benytter, browser type, netværkslokation, styresystem og informationer om hvilken slags enhed du besøger ProOwnedCycling fra.
   1. Formålet med dette er at optimere din oplevelse som bruger og besøgende hos ProOwnedCycling. Dertil bruger vi også disse oplysninger til at kunne målrette vores markedsføring på hovedsageligt Google, Facebook og Instagram – bla. med retargeting annoncer. Alt dette gør vi for at kunne forbedre ProOwnedCycling.dk samt at vise relevante tilbud for dig på nettet med målet om at forbedre vores salg.
   2. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

  • Som skrevet under punkt 1, så videregiver du følgende oplysninger til os når du køber produkter på ProOwnedCycling.dk: Dit navn, din adresse, din email adresse, dit telefonnummer, dine betalingsoplysninger (krypterede) og ordreoplysninger. Dertil får vi også informationer om hvilke produkter du har udvist interesse for, købstidspunkt og om du har returneret varer.
   1. Formålet med dette er vi skal kunne levere de varer eller ydelser, som du har købt og betalt for på ProOwnedCycling, og dermed overholde vores del af vores handelsaftale. Dertil tjener det formålet at vi kan leve op til gældende lovgivning om regnskab og bogholderi. For at forhindre svindel registrere vi også din IP-adresse.
   2. Retsgrundlaget for behandlingen er EU persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b, c og f.

  • Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, så indsamler vi disse oplysninger om dig: Navn, e-mail adresse, hvordan du tilmeldte dig (Facebook, Instagram, ProOwnedCycling.dk etc. – dette kalder vi ”source of signup”), IP adresse, favorit e-mail klient, åbningsrate, hvilke e-mails du læser fra os + kontinuitet og evt. købshistorik.
   1. Formålet med dette er vi kan levere relevante nyhedsbreve med bla. tilbud eller guides og derigennem sælge varer til dig, for at varetage vores egen interesse for det.
   2. Retsgrundlaget for behandlingen er EU persondataforordningens artikel 6, styk 1, litra f.

  • Tilmelding til vores nyhedsbrev er frivilligt og alle kan til hver tid afmelde sig igen nederst i alle vores nyhedsbreve ved at klikke på "afmeld". Du kan bla. blive tilmeldt til vores nyhedsbrev i forbindelse med en rabatkode, en konkurrence, som en afsluttende del af et køb, eller fordi du vil have opdateringer fra os. I den forbindelse får vi oplysninger om dig, som vi derefter sammenholder med andre typer oplysninger vi har om dig.
   1. Formålet med dette er at vi på den måde kan administrere dit medlemskab på vores nyhedsbreve, samtidig med at vi leverer målrettet markedsføring af medlemmer via både Email og Facebook.
   2. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b og f.

 1. Modtagere af personoplysninger 


  • Når du afgiver en ordre på ProOwnedCycling.dk er vi nødt til at videregive dele af dine oplysninger til samarbejdspartnere, for at kunne få sendt din bestilling. Dette gælder GLS, PostNord, Webshipper, Dinero og Pairy. GLS og PostNord fungerer for os som transportører, mens Webshipper, Dinero og Pairy bistår leverancen, da de forbinder ProOwnedCycling.dk med transportøren og efterfølgende fakturering til dig som kunde. Dertil kan producenter og leverandører i sjældne tilfælde af direkte leverance eller reklamationer også være nødsaget til at få dine persondataoplysninger udleveret.

Nogle af de databehandlere vi benytter os af, ligger uden for EU. De dertil fornødne garantier for overførsel af persondata til udenfor EU er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-US Privacy Shield jfr. EU persondataforordnings art 45. 

              - Kopi af Facebook Incs. certificering kan findes her.
- Kopi af Google LLC´s certificering kan findes her.
- Kopi af ActiveCampaigns certificering kan findes her.
- Kopi af Shopify Incs certificering kan findes her.
- Kopi af Instagrams certificering kan findes her.


 1. Dine rettigheder 


  • For at skabe åbenhed om dine personoplysninger, så oplyser vi dig her om dine rettigheder ift. os som databehandler.

  • Indsigtsretten
   1. Du har altid, såfremt du har lyst eller brug for det, ret til at få at vide hvilke oplysninger vi har om dig, hvorfra vi har dem og hvorfor.
   2. Du har altid ret til at få de persondataoplysninger vi har om dig udleveret. Såfremt dette ønskes bedes du anmode om udlevering af dine personoplysninger på vores mail info@proownedcycling.dk med emnefeltet ”Persondataoplysninger”. Herefter vil du blive bedt om at dokumentere din identitet, således vi ikke udleverer personoplysninger til en forkert.

  • Retten til berigtigelse
   1. Såfremt du opdager at du har urigtige oplysninger om dig, så har du naturligvis ret til at kontakte os for at få dine informationer gjort rigtige. Det kan f.eks. være hvis du får ny e-mail.

  • Retten til sletning af dine persondata
   1. Der kan være tilfælde hvor du har ret og lov til at få helt eller delvist slettet alle de personoplysninger vi har om dig. Dette kan være i tilfælde af at vi ikke længere har et retsgrundlag for at opbevare dine oplysninger mere. Vi er dog ikke altid forpligtet til at slette dine personoplysninger. Det gælder særligt i forhold til retslige forpligtelser og regnskab.

  • Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring
   1. I enkelte tilfælde kan du bede os begrænse behandlingen af dine personoplysninger, så den udelukkende består af opbevaring. Dette gælder hvis du mener at dine oplysninger ikke er korrekte.

  • Retten til dataportablitet
   1. De personoplysninger du har givet os, har du særlige tilfælde ret til at få udleveret i maskinlæsbart format, til en anden databehandler.

  • Retten til indsigelse
   1. Du kan altid gøre indsigelse til os mod brug af dine personoplysninger til målrettet markedsføring af dig.
   2. Du har dertil altid ret til at gøre indsigelse mod den behandling af dine personoplysninger, som vi foretager på grundlag af vores legitime interresser fj. Punkt 2.1 og 2.3

  • Retten til at tilbagekalde samtykke
   1. Du kan til hver en tid tilbagekalde et samtykke, som vi tidligere har fået af dig. For at gøre det skal du skrive til os på info@proownedcycling.dk med emnefeltet ”Samtykke”

  • Retten til at klage

Såfremt du ønsker at klage over behandlingen af dine personoplysninger kan du gøre det til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K. Klager hertil gives på mail dt@datatilsynet.dk og/eller telefon +45 33 19 32 00. Dog vil langt de fleste klager være betydeligt hurtigere klaret, hvis du tager direkte kontakt til os på enten telefon +45 71 99 90 83 eller e-mail info@proownedcycling.dk. Det nemmeste er dog at sende os en anmodning her.

 

 1. Sletning af persondata 


  • Oplysninger omkring din brug af websitet jf. punkt 2.1 slettes senest, når du ikke har gjort brug af det i et år

  • De oplysninger vi har indsamlet om dig i forbindelse med tilmelding til vores nyhedsbrev, sletter vi først når du tilbagekalder dit samtykke, medmindre vi har et legitimt grundlag til fortsat at opbevare dem.

  • Oplysninger vi har indsamlet i forbindelse med et køb på ProOwnedCycling.dk punkt 2.2 vil som udgangspunkt blive slettet 3 år efter udløbet af det kalenderår, hvori år du har foretaget dit køb. Dog kan disse også blive opbevaret i længere tid, såfremt vi har et legitimt behov for længere opbevaring, fx hvis det er nødvendigt for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller hvis opbevaring er nødvendig for, at vi kan opfylde lovkrav. Regnskabsmateriale opbevares i 5 år til udgangen af et regnskabsår for opfylde bogføringslovens krav.

 2. Sikkerhed

  • Din sikkerhed om dine personoplysninger står os meget nær. Af den grund har vi foretaget en lang række passende og sikkerhedsmæssige foranstaltninger, således at risikoen for at dine personoplysninger ulovligt eller hændeligt kan ændres, fortabes, forringes eller mod at uvedkommende skulle til kendskab eller misbruge dine oplysninger

  • ProOwnedCycling.dk er som skrevet dataansvarlige for de personoplysninger og persondata, som vi indsamler via websitet.


 3. Kontaktoplysninger
 • Det er udelukkende medarbejdere i ProOwnedCycling der har et reelt behov for det, får adgang til dine personoplysninger. Dette er kun for at de kan udføre deres arbejde.

    

   Har du kommentarer eller ønsker svar på spørgmsål vedrørende denne persondatapolitk, som vi har skrevet i punkt 4, kan du altid anmode her elller kontakte os her:

   ProOwned ApS
   Kirstinehøj 14
   2770 Kastrup
   Danmark

   Telefon nr: +45 71 99 90 83
   Mail: info@proownedcycling.dk

    

   1. Ændringer i persondatapolitikken 

    • Hvis vi laver ændringer i vores persondatapolitik, vil du blive informeret næste gang du besøger ProOwnedCycling.dk

   2. Versioner

    • Denne persondatapolitik er version 1.2 af ProOwned ApS, d. 22. januar 2020