Kun pro team gear Sikker betaling Fri fragt over 499 kr. Dansk

Om os

Bliv klogere på vores virksomhed

Cykeltøj og -udstyr fra profferne til dig

Det hele startede med en idé

Tilbage i 2015 i en lejlighed på Østerbro, fik Oscar Bjørn-Rosager en idé. Hvert eneste år, havde mange professionelle cykelryttere, aflagt cykeltøj, som de ikke længere brugte. Derfor ønskede Oscar at give motionister og fans mulighed for at få fingrene i dette unikke cykeltøj, uden at det kostede kassen. I 2016 blev konceptet udviklet med en webshop og siden da har idéen fået luft under vingerne.

Firmaet, som dengang havde sit første lager i en kælder på Østerbro, har i dag lager i Roskilde, samt kontor i København, og ejes og drives af Oscar Bjørn-Rosager, Casper Hillstrøm og Simon B. Pedersen. Sammen har gutterne gjort deres bedste for at give dig den absolut bedst mulige oplevelse.

Hvordan gør vi?

Vores idé er, at motionister og cykelfans i hele verden får mulighed for at købe kvalitetsprodukter til en skarp pris. Samtidig kan professionelle cykelryttere og cykelhold nemt komme af med al det cykelgrej de ikke længere kan bruge.

Vi startede med at tilbyde originalt pro-owned cykeltøj fra profferne, og har sidenhen udviklet forretningen til også at tilbyde professionelt cykeludstyr og cykler. Vi tilbyder altid kun originalt udstyr fra de professionelle og produkterne er aldrig brugt i mere end 12 måneder, da alle cykelholdene skifter sponsorer hvert år.

Vores produkter kan både vores nye og pre-owned. Uanset hvilket produkt vi tilbyder, kan vi altid stå inde for, at vores varer er rene og i super stand.

Hvad vi tror på?

I vores verden behøver pris og kvalitet ikke at hænge sammen. I mange år, har cykelbranchen været dyr og traditionel. Det vil vi i ProOwnedCycling gerne gøre op med.

Ved at tilbyde pre-owned cykeludstyr fra profferne til motionister, håber vi på at gøre en masse cykelentusiaster og fans glade hver eneste dag.

I ProOwnedCycling har vi en drøm om at skabe en verden af bæredygtigt cykeludstyr i en høj kvalitet - til en pris alle kan være med på. Når du handler hos os, sparer du vores klode for mange ressourcer, og i dag har vi i fællesskab allerede sparet millioner af liter vand ved at handle pre-owned.

// PROOWNED TEAMET

Kun udstyr fra professionelle teams og ryttere

Her er et udvalg af vores professionelle teams. Vi sælger professionelt cykeltøj fra World Tour-, Pro Continental- og Continentalhold. Vi sælger tøj fra kendte cykelhold som Bora Hansgrohe, Specialized, Leopard Trek, Team Tinkoff og mange flere.