Kun pro team gear Sikker betaling Fri fragt over 499 kr. Dansk

Om os

Bliv klogere på vores virksomhed

Cykeltøj og -udstyr fra profferne til dig

Det hele startede med en idé

Tilbage i 2015 i en lejlighed på Østerbro, fik Oscar Bjørn-Rosager en idé. Hvert eneste år, har professionelle cykelryttere aflagt cykeltøj, som de ikke længere bruger. Derfor ønskede Oscar at give motionister og fans mulighed for at få fat i dette unikke cykeltøj, uden at det kostede en formue. I 2016 blev konceptet udviklet med en webshop og siden da har idéen fået luft under vingerne.

Firmaet, som dengang havde sit første lager i en kælder på Østerbro, har i dag lager i Roskilde, samt kontor i København, og ejes og drives til daglig af Oscar Bjørn-Rosager, Casper Hillstrøm og Simon B. Pedersen.

Hvordan gør vi?

Idéen er ganske simpel. Motionister og cykelfans i hele verden har nu mulighed for at købe prof cykeludstyr til en skarp pris. Samtidig kan professionelle cykelryttere og cykelhold nemt komme af med det de ikke længere kan bruge.

Det startede med originalt pro-owned cykeltøj fra de professionelle, og siden da har forretning udviklet sig til også at tilbyde professionelt cykeludstyr og cykler. Konceptet er altid kun originalt udstyr fra de professionelle, og produkterne er aldrig brugt i mere end 12 måneder, da cykelholdene skifter sponsorer hvert år.

Produkterne kan både være nye og pre-owned. Uanset hvilket produkt du finder, vil det altid være i høj kvalitet og i god stand.

Hvad vi tror på?

I vores verden behøver pris og kvalitet ikke at hænge sammen. I mange år, har cykelbranchen været dyr og traditionel. Det vil vi i ProOwnedCycling gerne gøre op med.

Ved at tilbyde pro-owned cykeludstyr fra de professionelle til motionister, håber vi på at gøre en masse cykelentusiaster og fans glade hver eneste dag.

Vi har desuden en drøm om at skabe en verden af bæredygtigt cykeludstyr i en høj kvalitet - til en pris alle kan være med på. Når du handler hos os, sparer du vores klode for mange ressourcer, og i dag har vi i fællesskab allerede sparet kloden for millioner af liter vand.

// PROOWNED TEAMET

Kun udstyr fra professionelle teams og ryttere

Her er et udvalg af vores professionelle teams. Vi sælger professionelt cykeltøj fra World Tour-, Pro Continental- og Continentalhold. Vi sælger tøj fra kendte cykelhold som Bora Hansgrohe, Specialized, Leopard Trek, Team Tinkoff og mange flere.