Kun pro-owned gear Top kvalitet Fri fragt over 499 kr. Dansk

Welcome to ProOwnedCycling

Select a language

X

Om os

Bliv klogere på vores virksomhed

Det hele startede med en idé

Tilbage i 2015 fik Oscar Bjørn-Rosager en idé. Hvert eneste år, har professionelle cykelryttere aflagt cykeltøj, som de ikke længere kan bruge. Derfor ønskede Oscar at give motionister og fans muligheden for at få fat i dette unikke cykeltøj, uden at det kostede en formue. I 2016 blev konceptet udviklet med en webshop og siden da har idéen fået luft under vingerne.

Vi startede dengang med vores første lager i en lille kælder på Østerbro, og er senere hen flyttet til større faciliteter i Ballerup. I dag ejes og drives virksomheden til daglig af Oscar Bjørn-Rosager, Casper Hillstrøm og Simon B. Pedersen.

Hvordan gør vi?

Idéen er ganske simpel. Motionister og cykelfans i hele verden har nu mulighed for at købe prof pro-owned cykeludstyr til en skarp pris. Samtidig kan professionelle cykelryttere og cykelhold nemt komme af med det de ikke længere kan bruge.

Det startede med originalt pro-owned cykeltøj fra de professionelle, og siden da har konceptet udviklet sig til også at tilbyde professionelt cykeludstyr og team cykler. Vi tilbyder altid kun originalt udstyr fra de professionelle, og produkterne er sjældent brugt i mere end 12 måneder, da cykelholdene skifter sponsorer hvert år.

Produkterne kan både være nye og pre-owned. Uanset hvilket produkt du finder, vil det altid være i høj kvalitet og i god stand.

Hvad vi tror på?

I vores verden behøver pris og kvalitet ikke at hænge sammen. I mange år, har cykelbranchen været dyr og traditionel. Det vil vi i ProOwnedCycling gerne gøre op med.

Ved at tilbyde pro-owned cykeludstyr fra de professionelle til motionister, håber vi på at gøre en masse cykelentusiaster og fans glade hver eneste dag.

Vi har desuden en drøm om at være en del af at skabe en bæredygtig verden. Når du handler hos os, sparer du nemlig vores klode for mange ressourcer. I dag har vi i fællesskab allerede sparet kloden for millioner af liter spildevand. Det er vi meget taknemmelige for.

// KONTAKTPERSONER

Kun udstyr fra professionelle teams og ryttere

Her er et udvalg af professionelle teams, som vi samarbejder med. Vi sælger professionelt cykeludstyr fra World Tour-, Pro Continental- og Continentalhold. Blandt andet fra kendte cykelhold som Bora Hansgrohe, Dimension Data, Trek Segafredo, AG2R La Mondiale og mange flere.