Top kvalitet Gratis ombytning Fri fragt over 99 DKK Dansk

Welcome to ProOwnedCycling

Select a language

X

Om os

Bliv klogere på vores virksomhed

Det hele startede med en idé

Tilbage i 2015 fik Oscar Bjørn-Rosager en idé. Hvert eneste år havde professionelle cykelryttere aflagt cykeltøj, som de ikke længere kunne bruge grundet udskiftning af sponsorer. Derfor ønskede Oscar at give danske motionister og fans muligheden for at få fat i dette unikke cykeltøj, uden at det kostede en formue. Det første cykeltøj, der blev solgt, var fra den professionelle cykelrytter, Casper Pedersen. I 2016 blev konceptet udviklet med en webshop, og siden da har idéen fået luft under vingerne i resten af verden.

ProOwned startede dengang som en kældervirksomhed på Østerbro, og er senere hen flyttet til større faciliteter uden for København. I dag drives virksomheden til daglig af Oscar Bjørn-Rosager og Casper Hillstrøm.

HVORDAN FUNGERER DET?

Idéen er ganske simpel. Motionister og cykelfans i hele verden har nu mulighed for at få fingrene i professionelt "pro-owned" cykelgrej. Samtidig kan professionelle cykelryttere og cykelhold nemt komme af med det de ikke længere kan bruge, eftersom de hvert år får nye sponsorer.

Det startede med originalt cykeltøj fra de professionelle cykelryttere, og siden da har konceptet udviklet sig til også at tilbyde casual tøj, udstyr, tilbehør og team cykler fra de store cykelhold du kender fra Tour de France. Varerne er stort set altid kun originalt grej fra de professionelle cykelhold, og er sjældent brugt i mere end 12 måneder.

Varerne kan både være ubrugte og pre-owned. Uanset hvilket produkt du finder på shoppen, vil det altid være i høj kvalitet og i god stand.

Hvad vi tror på?

I vores verden behøver pris og kvalitet ikke at hænge sammen.
I mange år, har cykelbranchen været kendt for at være dyr og traditionel. Det vil vi gerne gøre op med.

Ved at tilbyde "pro-owned" cykelgrej fra de professionelle cykelhold, ønsker vi at gøre en masse cykelentusiaster og -fans verden over, glade hver eneste dag.

Vi har desuden en drøm om at være en del af at skabe en bæredygtig verden. Når du handler hos os, sparer du nemlig vores klode for mange ressourcer. I dag har vi i fællesskab allerede sparet kloden for millioner af liter spildevand. Det er vi meget taknemmelige for. Vi ønsker dig en god oplevelse på ProOwnedCycling.dk 

- Oscar & Casper

// FOLKENE BAG PROOWNED

Kun udstyr fra professionelle teams og ryttere

Her er et udvalg af professionelle teams, som vi samarbejder med. Vi sælger professionelt cykeludstyr fra World Tour-, Pro Continental- og Continentalhold. Blandt andet fra kendte cykelhold som Team Sky, Dimension Data, Mitchelton-Scott, AG2R La Mondiale og mange flere.