Hos ProOwnedCycling sender vi din pakke med GLS.

Leveringstiden med GLS er typisk 1-2 hverdage. Ved bestilling af cykler og custom builds, kan leveringstiden være op til 3-4 hverdage. Vi pakker altid vores varer forsvarligt ind, så du kan være tryg under leveringen.

Alle ordrer er forsikret med et trackingnummer. Dit trackingnummer finder du i den mail og sms, du modtager efter købet.

Ordrer med GLS, som er bestilt inden kl. 13 i hverdage. vil under normale omstændigheder blive afsendt samme dag. GLS leverer ikke i weekender og helligdage.

Du kan også vælge at afhente din pakke på vores adresse i Kastrup. Læs mere herunder.

GLS Pakkeshop

Når du bestiller med levering til en GLS Pakkeshop, kan du selv vælge blandt dine 5 nærmeste GLS Pakkeshops og koster 19 DKK i fragtgebyr. Så snart vi har overleveret pakken til GLS, vil du modtage information fra GLS omkring, hvornår du kan forvente levering. Skulle din pakkeshop mod forventning være fyldt op, vil GLS levere til den næste pakkeshop, som er tættest på dig. Du har 10 dage til at afhente din pakke i pakkeshoppen. Efter 10 dage vil pakken blive sendt retur til os, og vi vil derfor skulle opkræve et nyt fragtgebyr for en ny forsendelse.

Ved bestilling på over 299 DKK opnår du gratis fragt til GLS Pakkeshop.

GLS Hjemmelevering

Når du bestiller med levering til din private adresse, koster det et fragtgebyr på 39 DKK. Så snart vi har overleveret pakken til GLS, vil du modtage information fra GLS omkring, hvornår du kan forvente levering. Det er derfor vigtigt, at du er hjemme på det forventede tidspunkt. Skulle du mod forventning ikke være tilstede, vil pakken blive leveret til din nærmeste pakkeshop, og du vil få besked herom. Herefter gælder de samme regler som fremgår i afsnittet foroven om GLS Pakkeshop.

Ved bestilling på over 499 DKK opnår du gratis fragt med GLS Hjemmelevering.

GLS Erhvervslevering

Når du bestiller med levering til en firma-adresse, koster det et fragtgebyr på 39 DKK. Så snart vi har overleveret pakken til GLS, vil du modtage information fra GLS omkring, hvornår du kan forvente levering. Det er vigtigt, at du kun vælger denne leveringstype, såfremt du har indtastet en gyldig firma-adresse i kassen. Hvis adressen mod forventning ikke er korrekt, eller du/en kollega ikke er til stede, vil pakken blive sendt retur til os, og vi vil derfor skulle opkræve et nyt fragtgebyr for en ny forsendelse.

Ved bestilling for over 499 DKK opnår du gratis fragt med GLS Erhvervslevering.

Afhentning på lager

Ønsker du selv at afhente din pakke? 

Det eneste, du skal gøre, er at vælge "Afhent", når du er i kassen. Du kan afhente din ordre på vores adresse, så snart du modtager en e-mail om, at din ordre er klar til afhentning.

Når du henter din ordre skal du have dit ordrenummer (fx DK12345), som står i din ordrebekræftelse og dit ID (fx kørekort) parat, og vente på en af vores medarbejder kan betjene dig.

Vi henviser altid til myndighedernes regler, såfremt de anbefaler nogen former for restriktioner (som fx mundbind, håndsprit, mv.).

Du kan afhente din ordre hos os i følgende tidsrum:

Mandag til torsdag: 9:30 - 17:30
Fredag: 9:30 - 16:00
Weekend & helligdage: Lukket

Din ordre kan afhentes på Kirstinehøj 14, st. tv., 2770 Kastrup.

Tag endelig kontakt til os, hvis du har spørgsmål om levering, afhentning af din ordre eller øvrige spørgsmål. 

Kontakt os her.