Frontend Developer, deltid (Besat)

ProOwnedCycling søger en Frontend Developer på deltid.

Hvem er vi?

ProOwnedCycling er en ung virksomhed, som er i rivende vækst. Vi sælger overskudstøj, cykler og udstyr fra de professionelle Tour De France-cykelhold. Vi er et team med fart på, hvor der er plads til at kunne udvikle sig, samtidig med at man også kan have det sjovt. Vi sælger vores varer til kunder i over 75 lande og er derfor en virksomhed med internationalt fokus. På denne baggrund er flydende engelsk også et krav for at være en del af teamet. Vi er 18 kollegaer, som til dagligt sidder i Kastrup på Amager.

Stillingen:

Er du vores nye frontend udvikler, som kan tage vores Shopify webshop til næste niveau og elsker at lave konverteringsoptimering?

Vi søger en profil, som løbende kan vedligeholde og optimere vores webshop og som skal være en del af vores e-commerce team bestående 4 dygtige kollegaer.

Dine primære opgaver vil være:

 • Vedligeholdelse og optimering af vores webshop
 • Frontend udvikling bestående af HTML, CSS, Liquid og JavaScript
 • Løbende optimering af teknisk SEO og UX design
 • Analyse af data i programmerne, Hotjar og Google Analytics
 • Rapportering og samarbejde med Shopify bureau via Github
 • Tæt samarbejde med SEO-bureau

Du vil skulle arbejde i CMS-programmet, Shopify Plus.

Hvad forventer vi af dig?

Du skal kunne påtage dig et ansvar, være struktureret og på bedst mulig vis løfte de opgaver, der bliver sat for dagen. Vi forventer ikke du kan alt fra start, men vi forventer at du er villig til at gøre en indsats for at dygtiggøre dig. Derudover er du mødestabil og overholder de aftaler vi indgår i fællesskab.

Derudover forventer vi at du:

 • Er teknisk anlagt med flair for design og UX
 • Har 1-2 års erfaring med frontend udvikling
 • Har min. 1 års erfaring med Shopify (Liquid)
 • Kan tale både flydende dansk og engelsk.
 • Kan arbejde selvstændigt og dygtiggøre dig
 • Kan håndtere frihed under ansvar

Det er et stort plus, hvis du har erfaring med konverteringsoptimering, UX og grafisk design.

Vi tilbyder dig

Et team med fuld fart på i et dynamisk miljø. Vi har konstant travlt, da vi er i en vækstfase. Vi vil meget gerne lære fra os og sætte vores medarbejdere ordentligt ind i processerne. Vi elsker en kultur hvor der altid er en venlig og hjælpende hånd fra en kollega.

Du vil få en masse glade kollegaer, samt mulighed for bordfodbold, god kaffe, cykelløb på TV'et, sjove fredagsbarer og en god frokost. Derudover vil du have stærk indflydelse på valg af dit IT-udstyr.

Du vil være i et tæt samarbejde med vores CMO, Casper. Derudover samarbejder vi med et bureau, som er specialister inden for området, og som du kan sparre med løbende. Stilling er egnet både som et deltids- og/eller studiejob.

Hvis du er klar på en spændende hverdag i en virksomhed med vokseværk, så send gerne en ansøgning til CMO, Casper Hillstrøm, på info@proowned.dk.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte os på samme e-mail.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Praktisk information

Arbejdstid: Deltid/Studiejob
Adresse: Kirstinehøj 14, 2770 Kastrup
Fjernarbejde: Delvist
Opstart: Hurtigst muligt
Løn: Efter kvalifikationer