Del din passion for cykelsporten med os

I ProOwnedCycling er vi cykelnørder og har en fælles passion for cykelsporten. Ejerne, Oscar Bjørn-Rosager og Casper Hillstrøm, har kørt cykelløb på højt niveau - og har dermed et indgående kendskab til både cykelgrej og cykelløb. Vi elsker altså cykelsporten højt - med alle dens tekniske og teknologiske dimensioner samt de mange personlige historier, der gemmer sig i sporten. Medarbejderne i virksomheden skal helst -  i større eller mindre grad - dele denne passion og kærlighed, vi har til cykelsporten. 

Virksomheden er blevet grundlagt ud fra en mission - at gøre op med den traditionelle cykelbranches fokus på, at pris og kvalitet oftest følges ad. Vi arbejder derimod hårdt på at tilbyde lækkert og top professionelt cykelgrej til skarpe, konkurrencedygtige priser hver dag - som alle kan være med på. Indtil videre har kunder i 75 lande kunne se fordelene ved denne forretningsidé og har købt det professionelle cykelgrej hos os. 

Gør en forskel for klimaet

Foruden at gøre kunderne glade, er vores ambition og vision at gøre en forskel for vores klima. Når vi genanvender både cykeltøj og -udstyr, sparer vi kloden for massevis af ressourcer. Det har medført, at vi hver dag kæmper for at sprede budskabet om vores innovative og revolutionerende koncept. 

Du kan således blive en del af en startup virksomhed, som de professionelle cykelhold kan sælge deres udstyr til – og cykelfans i hele verden nemt kan få adgang til disse varer. 

Da vi stadig er en forholdsvis ung virksomhed, laver du aldrig de samme opgaver. Ingen dage er ens, og det kan skabe nogle spændende og udfordrende opgaver, hvis du formår at gribe mulighederne og være visionær sammen med os. Vi har lige nu både kontor, lager og showroom i Kastrup, som er den primære lokation, hvor arbejdet foregår.

Matcher du med vores ovenstående beskrivelse og vision - og har du de fornødne kompetencer til at drifte, udvikle eller sælge i cykelbranchen, så du kan spille en initiativrig rolle i vores virksomhed?

Om virksomheden:

ProOwnedCycling (ProOwned ApS) blev officielt stiftet i januar 2016 af Oscar Bjørn-Rosager og Casper Phillip Pedersen. Lige siden har væksten taget fart, og i dag er der kommet nye partnere, investorer og medarbejdere til i virksomheden. Læs mere om ProOwnedCycling her.

Send din uopfordrede ansøgning til os i dag

Send os gerne en motiveret, personlig og uopfordret ansøgning i dag på:

E-mail: info@proowned.dk

Vedhæft venligst en ansøgning, et CV, samt andre relevante dokumenter. Tilføj gerne et billede af dig selv. Du kan også gå hele vejen og være kreativ ved at sende os en video.

Ledige stillinger:

 

Besatte stillinger:

- Kundeservice, fuldtid (Besat).
- Cykelmekaniker, fuldtid (Besat).
- Warehouse Manager, fuldtid (Besat).
- Product Manager, fuldtid (Besat).
- Cykelmekaniker, deltid (Besat).