Top kvalitet Gratis ombytning Fri fragt over 299 DKK Dansk

Welcome to ProOwnedCycling

Select a language

X

Job hos ProOwnedCycling

ProOwnedCycling (ProOwned ApS) blev officielt stiftet i januar 2016 af Oscar Bjørn-Rosager og Casper Phillip Pedersen. Siden dengang har væksten taget fart, og i dag, er der kommet nye partnere, investorer og medarbejdere til i virksomheden.

I ProOwnedCycling er vi cykelnørder og hele konceptet blev startet ud fra en passion inden for cykelsporten. Ejerne, Oscar Bjørn-Rosager og Casper Hillstrøm, har i sin tid kørt cykelløb på højt niveau. Vi elsker cykelsport, cykelgrej og cykelløb. Det er derfor vigtigt for os, at alle medarbejdere i virksomheden - i en eller anden grad - deler denne passion og kærlighed vi har for cykelsporten.

Virksomheden blev fra start grundlagt med en mission om at gøre op med den traditionelle cykelbranche. Vi kæmper hver dag for at tilbyde lækkert top professionelt cykelgrej til skarpe priser - som alle kan være med på. Faktisk, sælger vi vores aflagte cykelgrej til kunder i over 60 lande. Vi har desuden en stor ambition og vision, om at gøre en forskel for vores klima, da vi sparer kloden for massevis af ressourcer ved at genanvende både cykeltøj og -udstyr. Vi kæmper hver dag for at sprede budskabet om vores innovative og revolutionerende koncept, så cykelholdene kan komme af med deres udstyr – og cykelfans i hele verden nemt kan få adgang til varerne.

Vi er stadig en start-up virksomhed, så du laver aldrig de samme opgaver. Ingen dage er ens, og man kan ofte komme ud i spændende og udfordrende opgaver. Vi har kontor, lager og showroom i Kastrup, som er den primære lokation hvor arbejdet foregår.

Hvis du mener at du har kompetencer til at spille en rolle i vores virksomhed, så send gerne en motiveret og uopfordret ansøgning til os på info@proownedcycling.dk. Vedhæft venligst en ansøgning, et CV og gerne et billede af dig selv.

---

Ledige stillinger:

Warehouse manager, fuldtid. (2020)

ProOwnedCycling søger en lageransvarlig fra marts 2020.

Hvem er vi?
ProOwnedCycling er en ung virksomhed, som er i rivende vækst. Vi sælger overskudstøj, cykler og udstyr fra de professionelle Tour De France-cykelhold. Vi er et ungt team med fart på, hvor der er plads til at kunne udvikle sig, samtidig med at man også kan have det sjovt. Vi sælger vores varer til kunder i 65 lande og er derfor en virksomhed med internationalt fokus. På denne baggrund er flydende engelsk også et krav for stillingen. Vi er 6 kollegaer til dagligt på kontor og lager i Kastrup.

Stillingen:

Er du ordensmenneske og kan styre showet på et lager?

Vi søger en person, som er knivskarp og tager ansvaret for vores Service Course. Opgaverne vil blandt andet bestå af:

 • Modtagelse af varer
 • Kontrol af lagerstatus
 • Optælling og trimning
 • Pakning og udlevering af ordrer
 • Håndtering af returneringer
 • Kontakt til speditører
 • Ansvar for lagerassistenter og ungarbejdere
 • Indkøb og styring af emballage
 • Lokationer og indretning
 • Orden på lager
 • Kundeservice

Hvad vi forventer af dig:

Du skal kunne påtage dig et ansvar, være struktureret og på bedst mulig vis løfte de opgaver, der bliver sat for dagen. Vi forventer ikke du kan alt fra start, men vi forventer at du er villig til at gøre en indsats for at dygtiggøre dig. Derudover er du mødestabil og overholder de aftaler vi indgår i fællesskab.

Derudover forventer vi at du: 

 • Er struktureret og har ordenssans
 • Har erfaring med andre lignende jobs
 • Har basalt IT-kundskab (MacBook Pro)
 • Har generel interesse og forståelse for cykelsport.
 • Er bekendt med pluk & pak, varenummer-systemer og lagerstyring

Hvad kan du forvente af os?

Et ungt team med fuld fart på, hvor der konstant er travlt, med mange bolde i luften. Vi vil meget gerne lære fra os og sætte vores medarbejdere ordentligt ind i processerne. Har man spørgsmål vil vi altid være der til at besvare dem.

Du kan forvente at du har frihed under ansvar.

Hvis du er klar på en spændende hverdag i en virksomhed med vokseværk, så send gerne en ansøgning til os på info@proownedcycling.dk.