Kun pro-owned gear Top kvalitet Fri fragt over 499 kr. Dansk

Welcome to ProOwnedCycling

Select a language

X

Handelsbetingelser

 

 1. GENERELLE OPLYSNINGER

ProOwnedCycling ApS
CVR: 37366536

Virksomhedsadresse:
ProOwnedCycling ApS
Lautruphøj 5-7
2750 Ballerup
Danmark

 1. BETALING

Vi tager imod betaling med MobilePay Online, ViaBill, Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, MasterCard Debet & Maestro. Vi tager ikke kortgebyrer.

Hvis der betales med ViaBill, gælder handelsbetingelserne for ViaBill.

Følg link for at se ViaBill handelsbetingelser: https://viabill.dk/forretningsbetingelser/premium/

Straks du har afgivet din ordre, og vi har sendt din pakke afsted, trækkes betalingen, uden der bliver pålagt gebyr. Det betyder at beløbet først vil blive hævet på din konto, når vi har sendt pakken. Alle betalinger hos ProOwnedCycling.dk sker via en sikker SSL-forbindelse.

 1. PRISER

Alle priser er opgjort i DKK og er ikke inkluderet den danske standard momssats på 25 %, da det er brugte varer vi sælger. Porto og ekstra services er ikke inkluderet i priserne.

Vores fragtpriser er opgjort inkl. 25 % moms.

Vi forbeholder os retten til at ændre priserne løbende. Efter bestilling af en ordre vil prisen på bestillingstidspunktet være den gyldige pris gennem hele købet.

Vores varer sælges efter de særlige regler for brugte varer, som betyder at din faktura ikke er pålagt moms.

Fortjenstmargenordning – brugte genstande – køber har ikke fradrag for momsen.

 1. LEVERING

Hos ProOwnedCycling sender vi pakker med GLS til både private og virksomheder

GLS Privat

Pakker med GLS er forsikret med et tracking nummer. Dit tracking nummer finder du i den mail og sms, du modtager efter købet.

Når du bestiller på www.proownedcycling.dk, kan du selv vælge afhentningssted i en GLS-pakkeshop og koster 39 kr. Du kan også vælge levering til din privatadresse, som koster 59 kr. Leveringstiden hos GLS er typisk 1-3 hverdage.

Ved bestilling på over 499 kr. opnår du gratis fragt. Dog kun til pakkeshop levering.

GLS Erhverv

Vores pakker til firmaadresser sendes med GLS og er forsikret med et tracking nummer. Dit tracking nummer finder du i den mail og sms, du modtager efter købet.

Når du bestiller på www.proownedcycling.dk, bliver pakken leveret til din firmaadresse med GLS erhverv, og koster 59 kr. Leveringstiden er typisk 1-3 hverdage.

Ved bestilling for over 999 kr. opnår du gratis fragt med GLS erhverv.

FORSIKRING & TRACK & TRACE

Vi har vores pakker forsikret hos PostNord & GLS. Så skulle din pakke gå tabt, og vi ikke har flere af dine bestilte varer på lager, får du naturligvis dine penge tilbage.

Vi har Track & Trace på alle forsendelser. Dit T&T-nummer får du på e-mail og SMS når vi indleverer pakken. Så kan du følge din ordre fra start til slut. Du modtager også en besked når din pakke er klar til afhentning i en pakkeshop eller den er blevet forsøgt leveret på hjemmeadressen.

Skulle du ikke være hjemme når pakkemanden ankommer, vil din pakke bliver indleveret til nærmeste pakkeshop, og det får du selvfølgelig også besked på!

 1. BRUGTE VARER

Vi sørger altid for at frasortere det tøj og udstyr, som ikke er i god nok stand til videresalg.

Når du handler hos ProOwnedCycling.dk, får du i nogle tilfælde en smule brugt cykeltøj og udstyr, og det betyder dermed, accepterer du at der kan forekomme slidtage og tegn på brug, som normal vis ikke findes på nyt cykeltøj og udstyr.

En stor del af vores cykeltøj og udstyr er nyt og noget af det i original emballage, men har dog været i rytterens eller cykelholdets hænder inden ProOwnedCycling har modtaget tøjet.

 1. RETUR OG FORTYDELSESRET

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos ProOwnedCycling.dk.

Ved ønske om tilgodebevis udvider vi fortrydelsesretten til 30 dage i stedet for 14 dage.

Fortrydelsesfristen udløber, 14 dage efter den dag du:

 1. a) har modtaget din vare.
 2. b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvist.
 3. c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.
 4. d) får den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftaler om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til info@proownedcycling.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du nederst i dette dokument. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 1. GENEREL RETURNERING

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Du kan starte din returnering her.

 1. RETURNERING VED KØB AF FORKERT STØRRELSE

Hvis du har købt din vare i en forkert størrelse og ønsker at få din vare byttet, betaler vi de tilhørende fragtomkostninger.

Du kan starte din returnering her.

 1. VARENS STAND, NÅR DU SENDER DEN RETUR

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet, ud over hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som yderligere brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængigt af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage det i egentlig brug.

 1. TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

ProOwnedCycling ApS
C/O: System Transport A/S, Port 56-58.
Kumlehusvej 1, Øm
4000 Roskilde
Danmark

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

 1. HVAD SKAL JEG SENDE MED TILBAGE?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du starter din returnering her.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 1. REKLAMATIONSRET

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på proownedcycling.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængigt af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Ifølge købeloven, har du som kunde hos os, stadig reklamationsret selvom det tøj du har købt, er en smule brugt.

 1. HVOR HURTIGT SKAL JEG REKLAMERE?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid”, efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder, efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

 1. VI REFUNDERER RIMELIGE FRAGTOMKOSTNINGER

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

 1. VAREN SENDES TIL:

ProOwnedCycling ApS
C/O: System Transport A/S, Port 56-58.
Kumlehusvej 1, Øm
4000 Roskilde
Danmark

 1. VI HAR BRUG FOR FØLGENDE INFORMATION, NÅR DU SENDER VAREN TIL OS

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 1. PERSONDATAPOLITIK

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse

Vi foretager registreringen og videregivelse af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos ProOwnedCycling ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer kun kundeoplysninger krypteret i forbindelse med betaling.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til.

Læs mere om vores persondata- og privatlivspolitik her.

Du kan kontakte os på info@proownedcycling.dk eller starte din anmodning om persondata her hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen.

 1. KLAGEADGANG

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse info@proownedcycling.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Klagen kan sendes til forbrugerklagenævnet på:

Telefon: 4171 5000
E-mail: kfst@kfst.dk

Adresse:
Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
 
 1. EU-KOMMISSIONENS ONLINE KLAGEPORTAL – ODR

Fra d. 15-02-2016 vil det være obligatorisk for alle webshops at henvise til ODR (Online Dispute Resolution), som giver mulighed for, at alle kan klage, selvom de har bopæl i et andet land. Klage kan indgives på  Europas hjemmeside. Når du indsender en klage, skal du angive vores mailadresse, info@proownedcycling.dk.

Handelsbetingelserne er opdaterede den. 24 februar 2019.