Framebuilder konceptet - byg din egen racercykel

Drømmer du om den helt unikke racercykel? ProOwnedCycling tilbyder nu skræddersyede cykler, som vi bygger lige præcis efter dine ønsker.

Vi kender godt følelsen. Du er på jagt efter drømmecyklen. Men du kan ikke finde lige præcis den cykel, du har i tankerne. 

Fortvivl ikke. Hos ProOwnedCycling kan du selv designe din racercykel fra bunden, som vi bygger og sammensætter ud fra lige præcis dine ønsker og behov.

Her på siden kan du læse mere om, hvordan du kan designe og bygge din helt unikke racercykel, som vil sende misundelige blikke i din retning, når du triller ud af indkørslen.

Hvordan bygger jeg min egen racercykel?

Det er faktisk ret nemt. Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig igennem hele processen.

Alle de cykeldele, der er tilgængelige i vores shop, kan sættes sammen til lige præcis din drømmecykel. 

Bliv klogere på, hvilke dele en cykel består af her. 

Det første, du skal gøre, er at undersøge, hvilket stel og hvilke dele du ønsker, din cykel skal bestå af.

Du kan se vores udvalg af cykelstel og cykeldele herunder:

Find det rette cykelstel her.

Find cykelhjul her.

Find dæk og slanger her.

Find andre cykeldele som saddel, pedaler, bremser og lignende her.

Design din drømmecykel

I vores udvalg af cykelstel, cykelhjul og cykeldele, som du kan tilgå ovenfor, kan du læse mere om de cykeldele, vi tilbyder og forhandler. Vi garanterer, at alt du finder i vores udvalg, er markedets bedste produkter, som alle har den topkvalitet, som de professionelle ryttere benytter. 

Et af de vigtigste valg, du skal træffe, er valget af gear. Det rette kvalitetsgear er helt afgørende for din kommende cykel. ProOwnedCycling forhandler især geargrupper fra japanske Shimano, som også bruges af mange af de verdenskendte cykelhold. 

Shimano gear er derfor en rigtig god ide, når du skal designe din nye cykel. Se vores udvalg af Shimano gear her. 

Hiv fat i os - sammen bygger vi din nye racercykel

Når du har styr på, hvilke dele du ønsker, din cykel skal bestå af, skal du tage kontakt til vores kundeservice, som vil tage imod bestillingen og guide dig trygt og sikkert videre i processen. 

Kundeservice kan kontaktes her

Vores medarbejdere har stor viden om racercykler og de forskellige cykeldele og kan derfor hjælpe dig, hvis der er valg eller dele, du er i tvivl om.

Vores dygtige medarbejdere udarbejder derefter et skarp tilbud til dig på baggrund af de ønsker, du har til reservedele, stel mm.

Hvis du er tilfreds med tilbuddet på din skræddersyede racercykel, går vores topprofessionelle cykelmekanikere i gang med at bygge cyklen ud fra dit design.

Indstilling af din racercykel ("bikefit")

Vil tilbyder også indstilling af cykler, du køber hos os. Tilpasning af cyklen er med til at sikre dig bedre komfort og ydelse på cyklen.

Læs mere om mulighederne for indstilling og tilpasning af din cykel her.

Frame builder konceptet 

Frame builder konceptet gør det muligt at skræddersy din cykel efter dine drømme og behov. Alle vores rammer kan bygges op efter dine ønsker. Du vælger stel, geargruppe og komponenter og vores mekaniker samler cyklen til dig, så du kan køre fra ProOwned på din drømmecykel. 

Prisen for en Shimano frame builder geargruppe inklusiv montering er:

Shimano Dura-Ace DI2 Disc +24.000,-
Shimano Dura-Ace DI2 Rim +23.000,-
Shimano Dura-Ace Mek Rim +13.500,-
Shimano Ultegra DI2 Disc +15.000,-
Shimano Ultegra DI2 Rim +13.500,-