/Levering og returnering
Levering og returnering 2018-06-18T14:41:24+00:00

Hos ProOwnedCycling sender vi pakker med PostNord til både private og virksomheder

PostNord privat

Pakker til PostNord MyPack Collect eller MyPack Home er forsikret med et tracking nummer. Dit tracking nummer finder du i den mail og sms, du modtager efter købet.

Når du bestiller på webshoppen, kan du selv vælge afhentningssted i en pakkeboks, pakkeshop eller et posthus med MyPack Collect, og koster 33 kr. Du kan også vælge levering til din privatadresse med MyPack Collect, og koster 52 kr. Leveringstiden for PostNord er typisk 1-3 hverdage.

Ved bestilling på over 499 kr. opnår du gratis fragt med PostNord MyPack Collect.

PostNord erhverv
Vores pakker til firmaadresser sendes med PostNord og er forsikret med et tracking nummer. Dit tracking nummer finder du i den mail og sms, du modtager efter købet.

Når du bestiller på webshoppen, bliver pakken leveret til din firmaadresse med PostNord Erhverv, og koster 49 kr. Leveringstiden for postNord Erhverv er typisk 1-3 hverdage.

Ved bestilling med PostNord Erhverv på over 999 kr. opnår du gratis fragt.


FORSIKRING & TRACK & TRACE

Vi har vores pakker forsikret hos PostNord. Så skulle din pakke gå tabt, og vi ikke har flere af dine bestilte varer på lager, får du naturligvis dine penge tilbage.

Vi har Track & Trace på alle forsendelser. Dit T&T-nummer får du på e-mail og SMS når vi indleverer pakken. Så kan du følge din ordre fra start til slut. Du modtager også en besked når din pakke er klar til afhentning i et posthus eller pakkeboks eller den er blevet (forsøgt) leveret på hjemmeadressen.

Track & Trace PostNord: www.PostNord.dk

Skulle du ikke være hjemme når fragtmanden ankommer, vil din pakke bliver indleveret til nærmeste posthus eller pakkeboks, og det får du selvfølgelig også besked på!

Skulle du fortryde dit køb, betaler vi for returporto hvis du vil bytte til en anden vare, men vi betaler ikke for returporto hvis du vil have pengene retur.

Du har 14 dages fortrydelsesret.

PostNord

Returnering – hvad nu?

Skulle du fortryde dit køb af en given årsag, skal du straks kontakte os på e-mail info@proownedcycling.dk.

Hvis du skal have varen ombyttet, sender vi en pakkelabel til dig på mail, som du skal printe og påsætte oven på den pakke eller forsendelsepose du vil bruge til at sende ordren retur med. Husk at lægge din ordresbekræftelse eller faktura med i pakken.

Hvis du skal have pengene retur, skal du selv sørge for en returlabel og sætte på din pakke eller forsendelsespose. Pakken skal sendes til:

ProOwnedCycling ApS
C/O: System Transport A/S, Port 56-58.
Kumlehusvej 1, Øm
4000 Roskilde
Danmark

Du kan læse mere om vores betingelser for varens stand når du returnerer under vores handelsbetingelser.

OMBYTNING ELLER PENGENE RETUR?

Skulle du fortryde dit køb, betaler vi for returporto hvis du vil bytte til en anden vare, men vi betaler ikke for returporto hvis du vil have pengene retur.

Vi betaler portoen ved ombytning, dog betaler vi kun for den billigste forsendelsestype. Skulle du ønske en anden forsendelsestype end den billigste, skal du selv betale for returportoen.

FORTRYDELSESRET

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos ProOwnedCycling.

Fortrydelsesfristen udløber, 14 dage efter den dag du:

a) har modtaget din vare.

b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvist.

c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.

d) får den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftaler om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til info@proownedcycling.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du nederst i dette dokument. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.