/, Bora Hansgrohe, Craft, Mesterskaber, Nationalmesterskab, Shop nyheder/Bib Shorts Infinity – Østrig – Bora Hansgrohe ’17 – Nye

Bib Shorts Infinity – Østrig – Bora Hansgrohe ’17 – Nye

1.407,00 DKK 1.110,00 DKK

Sprit nye Bib Shorts fra CRAFT. Disse bib shorts med Infinity pude stammer direkte fra World Tour Teamet Bora Hansgrohe* og er lavet til 2017 sæsonen. Disse Bib shorts er special designet til de østrigske national mesterskabers vinder, Gregor Mühlberger.

Bib shortsene sidder perfekt på benene og de behagelige seler gør dem kun endnu bedre, i bunden af buksebenene er der små prikker af silicone, hvilket sikrer at bukserne bliver siddende hvor du sætter dem.
Det er crafts topmodel, som er specialsyet til World Tour Teamet Bora Hansgrohe, hvilket vidner om en par bib short i topklasse kvalitet. Bukserne er åndbare, hvilket sikre mere komfort når kroppen sveder.
Puden: Den indsyede pude i bukserne er CRAFTS egen Infinity.  Puden er lavet med CRAFTS egen patenterede teknology, som specielt har haft fokus på en upåvirket blodgennemstrømning. Puden er samtidig varmeregulerende, hvilket sikrer at puden holder på varmen under kolde dage, men samtidig er åndbar så den også er behagelig under varme forhold.

Hvorfor købe disse Bib shorts?
Disse Bib short kan med deres specialudviklede pude sikre dig den bedste komfort under dine cykelture. Bib shortsene er lavet af det svenske mærke CRAFT, som er kendt for at kunne levere topkvalitetstøj til alle årstider.

Specifikationer:

  • Komfortable og med varmeregulerende pude
  • Infinity pude
  • Åndbare
  • Silicone-ender på indersiden af benenes bund
  • Special designet til Gregor Mühlberger
  • Originalt Pro team cykeltøj
  • Ny og i original emballage.

*Bora Hansgrohe er et såkaldt World Tour Team, hvilket vil sige at de høre til på højeste niveau inden for cykelverdenen, altså Lé Tour De France niveau. Bora Hansgrohe har flere profiler på deres hold, men den største må være den tre dobbelte verdensmester Peter Sagan.

Er du i tvivl om størrelsen? Få hjælp til at finde din størrelse: HER

 

*Enkelte shorts har meget små fejl, hvor noget tryk er gået igennem, men det er kun kosmetisk og da alt tøjet kommer direkte fra world tour holdet er altså præcis samme bukser, som stjernerne har kørt med.

Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , , , ,

Du kunne også være interesseret i...