//Bora Hansgrohe Cykeltøj på ProOwned!

Bora-Hansgrohe cykeltøj kan nu købes på Proownedcycling.dk

Vi har været meget spændte på at afsløre denne nyhed. Vi har nu fået et begrænset tøj parti fra intet mindre end et af verdens største cykelhold: Bora Hansgrohe. Et hold, hvor blandt andet verdensmester Peter Sagan kører. 

Hvem er Bora Hansgrohe? Bora Hansgrohe er et af verdens største cykelhold. De har flere store profiler på holdet, men den helt store stjerne må være den tredobbelte verdensmester Peter Sagan. Teamet er tysk baseret og har i 2017 kørt med CRAFT Cykeltøj. Vi er stolte af at kunne præsentere deres flotte tøj på webshoppen.

CRAFT – Et top kvalitets mærke. Alt tøjet er fra det svenske anerkendte sportsmærke CRAFT. Craft er kendt for altid at have udviklet topkvalitets sportstøj til løb, cykling og andre sportsgrene. Craft cykeltøj er kendt for at være blandt det som er mest innovativt og nyskabende inden for branchen, hvilket også afspejler sig i cykeltøjet.

Sprit nyt tøj alt tøj vi har modtaget stammer direkte fra World Tour holdet Bora hansgrohe – det hele nyt og aldrig taget i brug.

En anden kvalitet end butikkerne. Craft cykeltøj kan findes i mange butikker, men tøjet man køber fra et World Tour hold som Bora Hansgrohe er ikke noget man kan finde andre steder. Noget af tøjet vi har modtaget er prototyper og kan derfor først findes i butikkerne om 1 år eller 2.

Speciallavet til Tour de France stjernerne. På trods af alt tøjet er nyt står navn i noget af det. Det er altså muligt at se, på trods af tøjet er nyt, lige præcis hvem det originalt er syet til. I sorteringen af tøjet har vi eksempelvis stødt på efternavne som Majka, Bodnar og….. SAGAN.

Stort udvalg. Vi har modtaget alt lige fra vinterjakker til summer-trikoter. I denne første kollektion har vi lanceret vinter-sortimentet. Du kan se det her: Bora Hansgrohe kollektionenResten af kollektionerne kommer på webshoppen senere. Har du allerede nu ønsker om noget bestemt tøj, er du velkommen til at kontakte os på info@proownedcycling.dk

Spørg hvis du er i tvivl. Husk at du altid kan kontakte os vedrørende spørgsmål, der er 2 muligheder: Facebook: send en besked til vores facebookside Proownedcycling ( https://www.facebook.com/ProOwnedCycling ) E-mail send os en email via vores størrelsesguide ( https://proownedcycling.dk/stoerrelser ) og lad os hjælpe dig.

2018-02-12T21:29:58+00:00