Kun pro-owned gear Top kvalitet Fri fragt over 499 kr. Dansk

Welcome to ProOwnedCycling

Select a language

X

Team Dimension Data

Begyndelsen

Det sydafrikanske professionelle cykelhold, Team Dimension Data, er et velkendt UCI World Tour team.

Holdet blev grundlagt i 2007 i jagten på at være Afrikas første Pro Kontinental hold. Team Dimension Data fik sin godkendelse fra UCI til at være et Pro kontinental hold i 2013 og fik derefter deres første store sejr samme år, ved at vinde en af ​​cyklingens fem monumenter, Milano - Sanremo.

I 2014 annoncerede holdet, at de havde indgået et samarbejde med Cervélo og i forhåbning om at de at det canadiske cykelmærke kunne levere top kvalitetsrammer, heriblandt S5-rammen, som blev anvendt af Team Dimension Data i 2017/2018. I 2018-sæsonen samarbejdede holdet også med Oakley som skulle levere hjelme og cykeltøj i højeste kvalitet.

Den 14. januar realiserede holdet endnu en gang en stor drøm ved at være et af de 22 hold som fik lov til at køre med i verdens største cykelbegivenhed, Tour de France, og dermed også det første hold i afrikansk cykelhistorie, der skulle køre om den gule førertrøje.

Steve Cummings gav holdet den første sejr under Tour de France på 14. etape, der faldt samme dag som Mandela Day. Daniel Teklehaimanot lavede også histore da han tilbragte 4 dage i den prikkede bjergtrøje. Han blev den første eritreiske cykelrytter til at bære trøjen.

Derefter fortsatte holdet med at sætte præg på sporten med endnu en etapesejr i Vuelta a España, hvor Kristian Sbaragli vandt en massespurt.

Cavendish skriver under

I 2015 annoncerede holdet, at Mark Cavendish og hans lead-out mand, Mark Renshaw, ville blive en del af holdet i 2016-sæsonen. Sammen med Rolf Aldag som Perfomance Manager og Roger Hammond som sportsdirektør, formåede Team Dimension Data at blive et UCI World Tour-hold i  2016-sæsonen, og endnu en milepæl blev nået for holdet, da de som det første afrikanske cykelhold blev en del af cykelsportens verdenselite.

Holdlisten for 2019-sæsonen består af verdensklasse ryttere som Mark Cavendish, Edvald Boasson Hagen, Roman Kreuziger, Steve Cummings og for ikke at glemme de to danske ryttere Michael Valgren og Lars Bak.

Man kan kun forvente at se dette cykelhold være en del af fronten i feltet af denne sæson!

Cervélo cyklerne

Team Dimension Data stoler på deres Cervélo cykler, og har derfor brugt cykelmærket som fast cykelleverandør i 4 år.

Modellerne S5, R5 og P5 har hjulpet holdet til at nå utrolige resultater i de år de har kørt på dem.

S5-rammen kombineret med udstyr fra Shimano Dura Ace og Enve-komponenter sørger for, at cyklen er klar til at køre på højeste niveau. Men holdet bruger ikke kun Cervélo S5 som deres primære løbscykel, de har også P5 som deres enkeltstartscykel, samt R5 som bjergcykel. Disse cykler leveres også med Enve udstyr, Shimano Dura Ace og Rotor krank.

Ikke kun cyklerne kommer fra et anerkendt brand, da Team Dimension Data i samarbejde med det legendariske brillemærke, Oakley, får leveret nogle af de bedste produkter inden for cykeltøj og hjelme.

Holdet kan vælge mellem ARO 3, ARO 5 og ARO 7 Oakley hjelme. ARO 3 er en letvægts- og ventileret hjelm, der giver sublim ventilation, når du kører i varmt vejr. ARO 5 er en aerodynamisk hjelm, hvor besparelsen af watt er et hovedfokus.

ARO 7 er en enkeltstartshjelm, hvor det kun gælder om at bryde vinden og være så hurtig som muligt. Denne model har Oakley har stor fokus på at udvikle. 

Alle hjelme leveres med MIPS teknologi og BOA 360 graders fit system for at sikre optimal pasform og komfort under cykelturen.

Sammenfatning 

Hvis du har en drøm om at køre på kvalitetscykler med de bedste komponenter, kan vi nu tilbyde Cervélo S5, R5 og P5 rammerne udstyret med Shimano Dura Ace, Rotor kranksæt og Enve komponenter. Du kan også vælge blot rammekit og gaffel, samt Oakley hjelme og cykeltøj der blandt andet er blevet brugt af ryttere som Mark Cavendish og Edvald Boasson Hagen. Disse produkter er meget snart tilgængelige på vores webshop.

Se vores udvalg af Team Dimension Data!