Skal du ud og rejse og ønsker du at medbringe din cykel? Så kan vi nu hjælpe dig!

Du kan nu leje din cykelkuffert hos os, og når du henter cykelkufferten giver vi dig gerne en instruktion i hvordan du pakker din cykel mest sikkert til turen, så du og din cykel kommer sikkert frem til destinationen. Desuden har vi masser af gode råd og erfaringer inden for cykelrejser.

Vi tilbyder leje af hardcase cykelkufferter fra SX-Force, som du kan bruge til din rejse. Priserne er billige og gennemskuelige.

Leje af cykelkuffert: 1 uge: 250 kr. + 30 kr per ekstra dag.

Leje af cykelkuffert: 2 uger: 420 kr. + 30 kr per ekstra dag.

Depositum: 500 kr.

Når du lejer cykelkufferten skal den afhentes på vores adresse i Kastrup Storkøbenhavn. Når cykelkufferten afhentes, betales et depositum på 500 kr, som tilbagebetales når du afleverer den igen. Depositumet vil desuden blive brugt til afregning, hvis der er forekommet skader på cykelkufferten.

Leje af cykelkuffert hardcase

Rejs med cykel og cykelkuffert

Tidligere har mange tyet til lejecykler nær deres rejsedestination fordi det har været svært at anskaffe sig en ordentlig cykelkuffert som beskytter cyklen og som er let at rejse med. Det vil vi nu gøre op med! Skal du en tur til alperne, hvor i både skal cykle og klatre på bjergsider med pigsko - så skal du ihvertfald have en taske til at fragte din cykel! I dette tilfælde en lækker cykelkuffert fra ProOwnedCycling!

Cykelrejser behøver ikke længere være en udfordring. Leje af cykelkuffert er blevet mere og mere populært. Det betyder nemlig at du let og simpelt kan medbringe din egen cykel på din cykelferie. Således undgår du besværet med at skulle indstille en lejecykel.

Vi tilbyder leje af hardcase cykelkuffert fra SX-Force som beskytter din cykel og hjul med de medfølgende hjulposer. Desuden er den let at pakke og ikke mindst lige så let at transportere. Så snart cyklen er pakket kan du holde fokus på resten af rejsen, velvidende din cykel bliver beskyttet og kommer sikkert frem.

Sådan pakker du cykelkufferten

Når du lejer en hardcase cykelkuffert fra SX-Force hos ProOwnedCycling medfølger hjulposer i lejen og diverse skumpuder til beskyttelse af cyklen. For at få plads til cyklen i kufferten skal styr og hjul tages af. Det er ligeledes en god idé at skrue bagskifteren af, da der er risiko for den ellers vil tage skade af turen.

Det er vigtigt når du pakker cyklen ned i kufferten, at cyklen ikke må kunne bevæge sig rundt. Hvis cyklen kan bevæge sig, risikerer du skrammer på cyklen og i værste fald at den går i stykker.

For at beskytte cyklen yderligere kan man gøre brug af gamle lagener eller håndklæder til at holde styr på fx bagskifter og kæde. Herved kommer cyklen sikkert frem og efter få minutter er du klar til at rulle afsted på nye og ukendte veje. 

Gør derfor dig selv og din cykel en tjeneste ved at leje en hardcase cykelkuffert hos ProOwnedCycling.

0 kommentarer

Tilføj kommentar

Bemærk venligst, kommentarer skal godkendes før de udgives.