Det anerkendte erhvervsmagasin Forbes har udpeget ProOwnedCyclings stifter og direktør, Oscar Bjørn-Rosager, som et af de største erhvervstalenter under 30 år i Europa.

Når man i en alder af 19 år starter sin hobbyvirksomhed hjemme i forældrenes kælder, tør de færreste nok ikke drømme om, at man fem år senere bliver udråbt som et af Europas lysende unge erhvervstalenter

Det er ikke desto mindre virkeligheden for Oscar Bjørn-Rosager, ProOwnedCyclings stifter og direktør. 

Hvert år udpeger Forbes de 30 største talenter under 30 år inden for en række forskellige erhvervsbrancher. 

Og i år er Oscar Bjørn-Rosager blandt de 30 største europæiske talenter under 30 år inden for ”E-commerce and Retail”.

Udpeget blandt 10.000 talenter

ProOwnedCyclings direktør er blevet udpeget blandt 10.000 unge talenter fra hele Europa.

- At blive anerkendt af Forbes viser med al tydelighed, at ProOwnedCyclings koncept har global appel. Ikke kun på grund af en forretningsmodel, der baserer sig på cirkulær økonomi, men fordi vores salgstal peger på, at cykelryttere i hele verden drømmer om at se lige så pro ud som deres helte, og så findes der ikke ikke noget bedre end den ægte vare, siger Oscar Bjørn-Rosager.

Udvælgelsen af Oscar Bjørn-Rosager som et af Europas førende iværksættertalenter skyldes blandt andet, at ProOwnedCyling i dag - på rekordtid - er en international virksomhed med kunder i mere end 70 lande og en stigende omsætning år for år.

ProOwnedCycling har ramt et hul i markedet og en efterspørgsel efter pro-owned cykler, cykeltøj og cykeludstyr fra de professionelle og verdenskendte cykelhold og -ryttere. 

Forbes 30 under 30

I dette års udvalgte talenter fra Forbes har gennemsnitsalderen været 27 år, og 67 pct. af dem er enten stiftere eller medstiftere af deres egen virksomhed.

0 kommentarer

Tilføj kommentar

Bemærk venligst, kommentarer skal godkendes før de udgives.