"Jeg hedder Casper Pedersen, og jeg kører for tiden på World Tour teamet, Team Sunweb.


Jeg vil fremover skrive blogindlæg sammen med ProOwnedCycling og fortælle min historie fra da jeg startede virksomheden, tilbage i 2015, med Oscar Bjørn-Rosager indtil i dag.

Mit mål med disse blogposts er at give relevante og interessante historier og inspirere læserne til at få mere mere glæde af cykling som sport.

Jeg er også motiveret til at tage læseren ind i cykelverdenen og skabe større forståelse for erhvervet blandt cykelentusiaster og fans af sporten."

Iværksætterånd, OL og masser af rejser

"Historien om ProOwnedCycling startede, da Oscar og jeg var bare 19 år gamle. Vi delte begge lidenskaben om cykling, og jeg var stadig aktiv som bane- og landevejsrytter. På det tidspunkt var jeg fuldt engageret på banen, med et mål om at deltage i de Olympiske Lege i Rio de Janeiro med det danske holdforfølgelseshold. Det tog meget tid og fokus for mig, eftersom jeg rejste op mod 200 dage om året til træningslejre og konkurrencer over hele verden.

Jeg har cyklet, siden jeg var 12 år, og kombineret banecykling og landevejscykling fra begyndelsen. Da jeg var juniorrytter (U19) vandt jeg verdensmesterskabet i omnium og blev nr. 2 i U19 Paris-Roubaix.

Oscar og jeg mødte først hinanden, da vi begge kørte for den lokale cykelklub DCR-Ballerup. Vi blev hurtigt venner, fordi begge delte cykelsportens lidenskab og senere hen - iværksætteri."

ProOwnedCyclings begyndelse

"Ideen om at starte en virksomhed, som ProOwnedCycling, kom efter, at Oscar var stoppet med at cykle, og jeg efterfølgende fortsatte min cykelkarriere.

Jeg havde meget tøj fra mit cykelhold, som ikke længere kunne bruges, da jeg modtog nyt cykeltøj til den nye sæson med forskellige sponsorer og designs. Ligeledes havde jeg også nogle brugte racercykler, som jeg gerne ville give nyt liv.

Jeg spurgte ham, om han ville hjælpe mig med at sælge det, hvorefter vi kunne dele fortjenesten. Tanken kom til os - hvis jeg var i denne situation, og Oscar var i stand til at give cykeltøjet nyt liv til andre motionister, som var glade for at få fingrene i højkvalitets tøj til en brøkdel af den normale pris, kunne vi begynde på denne service for andre cykelryttere også. Det var dér, vi besluttede at starte virksomheden.

Vi var begge meget unge og uerfarne inden for iværksætteri, og hvad det egentlig kræver. Vi havde begge en stor interesse i at starte vores egen virksomhed og gøre det til en succes, så vi gik lige ind i det - fyldt med motivation og lærte tingene, efterhånden som tiden gik." 

Hold dig opdateret på Casper Pedersens karriere

"I de næste blogposts vil jeg fortælle historien om, hvordan min karriere gik derfra og også med nyheder fra min sæson og de løb, jeg vil konkurrere i. Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret!"

Følg Casper Pedersen på hans Instagram for at se, hvordan hans hverdag som professionel cykelrytter er.

0 kommentarer

Tilføj kommentar

Bemærk venligst, kommentarer skal godkendes før de udgives.