Flügger Danmarks Stafetten


Vidste du, at hvis du tager cyklen 2,5 km til arbejde i stedet for bilen, sparer du miljøet for 150 kg CO2 om året. Det handler om at tilvænne sig bæredygtige værdier, der har til formål at hjælpe alle.

Flügger Danmarks Stafetten er et velgørenheds cykelløb, der er bestående af 6 etaper, der starter i København og slutter i Vejle. Flügger Danmarks Stafetten starter d. 27 januar 2020, og slutter d. 1 februar 2020. Det er et cykelløb for alle, der i fornuftig cykelform. Man skal ikke være nybegynder, men man behøver heller ikke være i topform.

ProOwnedCycling har altid haft stor fokus på bæredygtighed, og ser Flügger Danmark Stafetten velgørenhedsarrangement, som en komplet og unik mulighed til at være med til at bidrage til noget, der har en større mening og som opfylder alle værdier og visioner. Hele konceptet bag ProOwnedCycling bygger på at give folk muligheder, de ikke har haft førhen. ProOwnedCycling har tidligere doneret cykeltøj til Colombianske cykelhold, og bæredygtighed er noget, som vægtes højt på dagsordenen, og er derfor glade for at kunne være en del af Flügger Danmarks Stafetten.

ProOwnedCycling har i år valgt at være en del af Flügger Danmarks Stafetten, hvor virksomheder bidrager med 50.000 kr. til Danmarks Indsamling. Vi stiller op med én deltager, hvor stifter, Oscar Bjørn-Rosager, er tilmeldt for at trykke i pedalerne og for at støtte en god sag om at hjælpe børn på flugt. Hertil bidrager ProOwnedCycling med, at donere en eksklusiv Pinarello K10 med Dura-Ace elektronisk gear og carbon-top-kvalitets hjul. En cykel, som Chris Froome har kørt på under flere etaper af Tour De France 2018.


Vil du have muligheden for at byde på Chris Froomes Tour De France cykel?

For at have muligheden for at byde på Chris Froomes cykel skal du blot, tilmelde dig og holde dig opdateret på vores nyhedsbrev. Der vil blive sat en auktion op, som Danmarks Indsamling står i spidsen for. Salget af Chris Froomes cykel vil udelukkende gå til velgørenhed.

Læs mere og tilmeld din virksomhed her.

0 kommentarer

Tilføj kommentar

Bemærk venligst, kommentarer skal godkendes før de udgives.