Danish Bike Award 2019

Sæt kryds i kalenderen fredag d. 15. november!

ProOwnedCycling.dk sponsorerer nemlig prisen for "Årets talent" sammen med Feltet.dk til Danish Bike Award 2019 i Ballerup Super Arena. 

Det er første gang vi er med som sponsor til dette fantastiske cykelevent - og så endda på 10-års-jubilæet. Vi ser frem til en forrygende aften i selskab med nogle af Danmarks største cykelpersonligheder, samt Dennis Ritter og Chris Anker Sørensen som aftenens værter. 

Vi er stolte over at kunne præsentere de nominerede og vinderen af "årets talent" 2019. I de seneste par år, har Danmark haft enormt mange cykeltalenter, og vi vil selvfølgelig gøre alt vi kan, for at støtte op om den fortsatte talentudvikling.

Kom og mød ProOwnedCycling teamet

Det vil betyde meget for både os og vores cykelnation, hvis du har lyst til at deltage. Eventet foregår i Ballerup Super Arena d. 15. november kl. 20:00. 

ProOwnedCycling vil være til stede under showet, men også med en pop-up butik, hvor der vil være mulighed for at se et udvalg af vores varer. 

Normalprisen for at deltage som publikum er 145 DKK + et billetgebyr 26,40 DKK. Vi kan dog eksklusivt tilbyde din billet til kun 100 DKK + billetgebyr på 26,40 DKK. Du sparer derfor 31 % af prisen ved at købe din billet hos. Du kan bestille din billet via dette link

Vi glæder os til at se dig!

0 kommentarer

Tilføj kommentar

Bemærk venligst, kommentarer skal godkendes før de udgives.