//Vær kørende som et af Danmarks bedste cykelhold

Vær kørende som et af Danmarks bedste cykelhold

ProOwnedCycling har modtaget en tøjkollektion fra Riwal Cycling Team, af det franske mærke Alé! Det er Alé cykeltøj, hvilket vidner om en fantastisk kvalitet. Mangler du ny cykel til sæsonen? Læs hvor du kan få fat i originale profcykler nederst i indlægget.

Gør et kup på Alé cykeltøj: Spar op til 80% af nyprisen og find dit nye kvalitets cykeltøj i denne kollektion! Alt tøjet er af det italienske top mærke Alé og alle modellerne er naturligvis topmodellen for mærket.

Alt er spritnyt: Hele kollektionen af Riwals 2017 Alé cykeltøj vi har fået hjem er sprit nyt og aldrig taget i brug. Dette sikre dig nyt og billigt cykeltøj til priser du ikke finder andre steder! 

100% italiensk kvalitet cykeltøj: Alt fra Alé er udtænkt, udviklet, designet og syet i Italien. Det italienske kvalitets cykeltøj mærke lægger meget vægt på at kvalitetssikre produkterne og vælger derfor at klare alt fra fabrikken i Verona.

Vær kørende som de danske professionelle: Alt Alé cykeltøjet er originalt og lavet til rytterne på Riwal cycling team,  dette sikre at du er kørende præcis som de professionelle!

Billige handsker, Løse ben og ærmer: Vi har sørget for at skrue priserne helt i bund på vores alle Løse ben, ærmer og handsker! Selvom det er topmoddellerne fra Alé.

…Og Lé Tour De France stjernerne: Alé er ikke kun tøj-leverandør til Riwal cycling team, men blandt andet også tour de France holdet: La Française des Jeux også kendt som FDJ.

Det skal sidde tæt: Det er vigtigt at huske på, at professionelt cykeltøj er lavet til at være tætsiddende, derfor kan det godt betale sig at gå en størrelse ned. Tøjet har meget stræk i sig, så det vil altid være ekstra stramt først gang det tages i brug.

Se vores Team Riwal kollektion HER.

Mangler du ny cykel?
Skal du være skarp til sæsonen, så kan du nu gennem Riwal Ceramicspeed Cycling købe pro-owned cykler til skarpe priser – cyklerne kan ses på deres facebookside, hvor de også er klar til at besvare dine spørgsmål. Der er tale om Argon 18 cykler, magen til de cykler bl.a. World Tour holdet Astana kører på. Find deres outlet HER

Spørg hvis du er i tvivl: Husk at du altid kan kontakte os vedrørende spørgsmål. Du har 2 muligheder: Facebook send en besked til vores facebookside Proownedcycling ( https://www.facebook.com/ProOwnedCycling ) E-mail send os en email via vores størrelsesguide ( https://proownedcycling.dk/stoerrelser ) og lad os hjælpe dig.

Riwal cycling team - Alé cykeltøj - billigt cykeltøj

Af Oscar Bjørn-Rosager

D. 12. marts 2018.

2018-03-12T19:22:45+00:00